taiji centrum
left right
Shen Zhengyu

shenzhengyu

Shen Zhengyu (Xinjiang °21-04-1965) is de zoon van Dr. Shen Hongxun en Dr. Xia Tingyu. Hij kreeg de traditionele Taiji-opleiding van vader op zoon. Als kind kreeg Shen Zhengyu ook taiji-opleiding van zijn grootvader Xia Zhixin. Op jonge leeftijd werd hij assistent van zijn vader en verwierf hierdoor diepgaande kennis in de Traditionele Chinese Geneeskunde. Na het behalen van een diploma in de preventieve geneeskunde (medische hogeschool ChongJi XinJiang) werkte hij enkele jaren in deze discipline.

Shen Zhengyu volgde zijn vader naar België waar hij sinds 1992 werkt als zelfstandig taijileraar. Ook is hij de oprichter van het Taiji Centrum vzw en ShenBUQI®.

Hij ontwikkelde de NanPai Taiji37 Stokvorm, hervormde de Yang-stijl zwaardvorm tot de Taiji52 Zwaardvorm en specialiseerde zich in PushingHands, TianShan-Sanshou, BUQI-Tuina en Daoyin Therapy. Na de lineage-herkenning kreeg hij intensieve begeleiding en ondersteuning en trad hij in de voetsporen van zijn vader.

Shen Zhengyu geeft naast wekelijkse lessen in België ook cursussen en workshops in Taiji 37®, Daoyin-Therapy en BUQI®-opleidingen in België, Noorwegen, Nederland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

 

Lessen in OLVE Edegem: De ingang is enkel mogelijk langs de achteringang.
Adres: Gerard de Cremerstraat nr.22 2650 Edegem.

menu1

menu2

menu3

menu4

menu5

agenda

kalender

nieuws


Nieuwsberichten

Volgende Workshops:
11-14/11/2021 - Berlaar
Herfstcursus Boeddhistische meditatie

18/11/2021 - Schilde
Boeddhistische meditatie

20-21/11/2021 - Edegem OLVE
ShenBUQI Pijn

Laatste update: 03 januari 2019 Copyright Taiji Centrum© Disclaimer top